Gurmaanist ekslinnapea pakub õhtusöögil koduaia rabarberit

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitik Toomas Kivimägi valmistab koos Piparmündi peakoka Vladimir Upeniekiga restoranikülastajatele oma lemmiktoite.
Poliitik Toomas Kivimägi valmistab koos Piparmündi peakoka Vladimir Upeniekiga restoranikülastajatele oma lemmiktoite. Foto: Erakogu

Neljapäeval kokkab restoranis Piparmünt Pärnu eelmine linnapea ja kunagine maavanem, praegu riigikogus majanduskomisjoni juhtiv Toomas Kivimägi.

Õhtusöögisarja “Külaline köögis” etteasteks juba hea mitu nädalat valmistunud Kivimägi väisas ise külalisena kaht eelmist teemaõhtut, kui restoranis vaaritasid oma lemmikroogi Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktor Andres Laanemets ja Endla näitleja Ago Anderson.

Poliitik tunnistas, et esmalt ei olnud ta mõttest ise kokata kuigi vaimustuses. Hiljem aga leidis, et miks mitte, kui nii saab madalhooajal kodulinna toidukoha käekäigule kaasa aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles