Kohus saadab ohvrit 20 korda pussitanud mehe Eestist välja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohus mõistis täna kriminaalkorras süüdi ohvrit paarkümmend korda pussitanud mehe ja otsustas ta pärast karistuse kandmist Eestist välja saata.

Süüdistuse järgi tungis 35aastane Venemaa kodanik Anton tänavu 29. jaanuari varahommikul Pärnus asuvasse korterisse, kasutades ära juhust, et korteri uks oli lukustamata. Kui korteris elanud 37aastane mees talle vastu astus, haaras Anatoli esmalt haamri ja hakkas sellega kannatanut peksma. Kui kannatanu haamri enda kätte sai, võttis Anatoli noa ja pussitas korteriperemeest vähemalt 20 korda. Jõhkrale rünnakule vaatamata õnnestus kannatanul ründaja lõpuks korterist välja suruda ja nii oma elu päästa.

Täna astus Anton Pärnu maakohtu ette ja võttis vastu karistuse omavolilise sissetungi ja raskete tervisekahjustuste tekitamise eest. Kohus määras talle lühimenetluse korras kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistuse, millest viis kuud tuleb tal trellide taga veeta ja see aeg saab ümber juuni lõpus. Ülejäänud karistusaeg tuleb mehel kanda tingimisi kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles