Pärnu Kesklinna sillalt alla hüpanud isikut pole seni kindlaks tehtud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 7.29 sai häirekeskus teate, et Pärnu Kesklinna sillalt hüppas jõkke tütarlaps.

Lääne prefektuuri pressiesindaja teatel polnud tööpäeva lõpuks vette hüpanud inimest kindlaks tehtud. Terve päev kestnud otsingud jõel tulemust ei andnud ja kedagi jõeveest ei leitud.

Politsei avaldas foto jalanõust, mis leiti sillalt.

Pärnu Kesklinna sillalt leitud jalats, mis võib kuuluda vette hüpanud inimesele.
Pärnu Kesklinna sillalt leitud jalats, mis võib kuuluda vette hüpanud inimesele. Foto: Lääne prefektuur

"On alust arvata, et see kuulub vette hüpanud inimesele," sõnas pressiesindaja. "Juhul, kui keegi tunneb ära selle jalanõu või teab, kes võis Pärnus sillal või selle läheduses selliste jalanõude ja tumeda tuunika või kampsuniga kella 7 paiku liikuda, palume kohe pöörduda politsei poole numbril 504 6106."

Kokku teavitas vette hüpanud inimesest politseid kolm inimest. Neist kaks on juba tunnistajatena üle kuulatud. Jõkke hüppamise põhjusi pole õnnestunud veel selgeks teha.

Politsei jätkab lähikonna turvakaamerate salvestiste kontrollimist, et selgitada välja isik, kes vette hüppas, või leida tema võimalikud kaaslased.

Otsingutesse kaasati vabatahtlikud sonariga ja tuukrid.

„Täna hommikul sattus Pärnus Kesklinna silla juures Pärnu jõkke naisterahvas. See juhtus veidi enne kella poolt kaheksat. Palun siinkohal inimeste abi,” kirjutab Pärnu politseijuht Andres Sinimeri Lääne prefektuuri Facebooki lehel.

„Kas keegi nägi enne seda silla juures midagi kahtlast? Mingit seltskonda? Üksikut naist? Midagi muud ebatavalist? Kirjutada võib otse mulle andres.sinimeri@politsei.ee või kirjutada FB privas,” annab Sinimeri teada.

„Praegu püüame kindlaks teha naise isikut ning muud õnnetusega seonduvat. Esialgsed kiired otsingud kahjuks tulemusi ei andnud,” sõnas Sinimeri.

Hommikust õnnetust osaliselt pealt näinud ja sellest häirekeskust teavitanud naine kirjeldas: „Mul oli korteri rõduuks lahti ja kuulsin äkki valju sulpsatust. Kui vaatama läksin, nägin silla sammaste juures vees peanuppu, mis peagi kadus sammaste taha.” Rohkem ta hädasolijat enam ei silmanud.

Pealtnägija kuulis, et vees olnud inimene hõikas: „Appi, aidake!”. Umbes 150 meetri kaugusel õnnetuskohast, Suur-Jõekalda 4a kortermajas olnud pealtnägija andis juhtunust kohe teada häirekeskusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles