Uuel nädalal tehakse lahti Pärnu ranna seikluspark

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu võib juba aimu saada, mida Pärnu ranna seikluspark endast kujutab. Et ehitus käib, muutub atraktsioon iga päevaga. Nädala pärast peaksime nägema lõpp-pilti.
Praegu võib juba aimu saada, mida Pärnu ranna seikluspark endast kujutab. Et ehitus käib, muutub atraktsioon iga päevaga. Nädala pärast peaksime nägema lõpp-pilti. Foto: Gertrud Alatare

Tervise Paradiisi ja Mai kergliiklustee naabrusse kerkiva Pärnu ranna seikluspargi ehitus käib täie hooga ja nädala pärast on õhusõitude ja turnimisradadega atraktsioon valmis.

Ranna seikluspargi rajaja Ragnar Kekkonen osaühingust Õhusõidud ütles, et ehitusega ollakse graafikus ja järgmisel nädalal saab pargi rahvale avada. Mis päeval täpselt, on Kekkoneni sõnul veel lahtine.

Pargi sissepääs asub Kanali tänava pikendusel. Siia tuleb ka autoparkla, mille rajamine võetakse käsile kohe, kui seikluspargi ehitus on lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles