Mööblisari muudab lastetoa mängulinnaks

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda (6) meelest on majasarnased riiulid ägedad, sest sinna saab nukule kodu ehitada. Samasse sarja kuulub ka joonistustahvel.
Linda (6) meelest on majasarnased riiulid ägedad, sest sinna saab nukule kodu ehitada. Samasse sarja kuulub ka joonistustahvel. Foto: Urmas Luik

Lapse tuba on väikese inimese omaette olemise maailm. See on turvaline koht, kuhu pugeda peitu murepilvede eest, pidada salakõnelusi kaisukaruga, sõita mudelautodega võidu ja mängida emmet.

Koht, mida laps saab omaks pidada, on talle oluline ja seepärast on tähtis, et tuba oleks pisikese perenaise või -mehe nägu.

Pärnus elavad Kairi Priimets ja Veronika Tiivits on naabrid ja sõbrannad, kel mõlemal sirgumas peres väikesed lapsed. Nelja lapse ema Veronika suuremad tütred, 22aastane Marren ja 21aastane Getter on juba oma elu peal ja kodus kasvavad veel kaheksa-aastane Brenna ja kahene Edward.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles