Pühapäeval näeb ringrajal kiireid autosid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kablist pärit Kairo Kallas on 2WD vabaklassis superkrossi karikasarja liider.
Kablist pärit Kairo Kallas on 2WD vabaklassis superkrossi karikasarja liider. Foto: Pille Russi

Erki Spordi superkrossi karikasarja seitsmendal etapil võistlevad pühapäeval Audru ringrajal Viiking SPA hotelli auhindadele kuue masinaklassi krossiautod, ajaloolised vormelid ja lõunanaabrite Žigulid ning Volgad.

Superkrossi sarjas on kuue etapi järel noorteklassi liider Kristofer Lupp, talle järgnevad Marko Andreas Muru ja Kevin Maltsev. Esiveoliste klassis juhib karikavõistlust Simo Lind, teisel kohal on Vahur Kupper ja kolmandal positsioonil Martin Kutser.

Tagaveoliste autode RWD arvestuses on kolm paremat Marek Ild, Kristjan Ojaste ja Margo Soomets. 2WD vabaklassis hoiab liidripositsiooni Kairo Kallas, teisel kohal asub Siim Ots ja kolmas on Aivo Ojala. Nelikveoliste klassis on enim punkte kogunud Ainar Arula, talle hingavad kuklasse Raini Roomets ja Ameriico Jõffert. Rahvakrossi juhib Tanel Raudsepp, järgnevad Margus Suigusaar ja Karol Pert.

Võistluspäev ringrajal algab kvalifikatsioonisõitudega ja seejärel on igal masinaklassil kavas kaks võistlussõitu. Pika ja sündmusterohke päeva lõpetab superfinaal, kuhu pääseb iga masinaklassi kaks kiiremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles