Linn kutsub toitlustusettevõtjaid osalema Pärnu kohvikute nädalal

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus.
Pärnu linnavalitsus. Foto: Ants Liigus

Pärnu linn kutsub ettevõtjaid üles osalema 1.-9. oktoobrini toimuval Pärnu kohvikute nädalal.

"Ootame teemanädalal osalema kohvikuid, kus pööratakse erilist tähelepanu toidu- ja joogikvaliteedile, et esitleda nende kohtade kaudu külastajatele Pärnu kohvikukultuuri paremaid palasid," ütles kohvikute nädala projektijuht Kadi Elmeste. 

Kohvikute nädala edukuse tagamiseks on sel aastal täpsustatud osalemiskriteeriume. Konkreetsemad tingimused aitavad Elmeste sõnul täita paremini külastajate ootusi ja kasvatada kohvikute nädala kui ürituse populaarsust.

Teemanädalal saavad osaleda Pärnus asuvad kohvikud, mis on avatud kõigil kohvikute nädala päevadel ja koostavad sündmuse ajaks atraktiivse pakkumise. Valikusse ei kuulu pubid, klubid ja kiirtoidukohad. Teemanädalal kaasa löövas kohvikus on igapäevaselt menüüs kohv ja muud kuumad joogid, suupisted ja kondiitritooted. 

"Ootame osalejatelt klassikalisele kohvikule iseloomulikku professionaalset teenindust ja siirast soovi pakkuda külastajatele parimat kohvikuelamust," märkis Elmeste.

Pärnu kohvikute nädalat korraldavad kohalikud ettevõtjad koostöös Pärnu linnavalitsusega.

Osalemissoove toitlustusettevõtetelt oodatakse juunikuu jooksul meilil anneli.lepp@lv.parnu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles