Sindis avatakse väliujula ja -jõusaal

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välijõusaal Sindis.
Välijõusaal Sindis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna kell 16 korraldab Sindi linna noortevolikogu algatusrühm teist aastat jutti Sadama tänaval väliujula ja -jõusaali avamise, kirjutas kylauudis.ee

„Eelmisel aastal nihutasime varasemale kuupäevale kavandatud avamispeo ebasoodsate ilmastikuolude tõttu 25. juunile ja nüüd pidasime ka sel suvel parimaks ajaks just sedasama päeva,“ rääkis noortevolikogu algatusrühma tööd vedav Sindi gümnaasiumi vilistlane Raido Nazarov. „Kindlasti tahame ujula kasutamise hooaja piduliku avamise tava jätkata järgmisel aastal. Käesolev suvi erineb seepoolest, et meil on hulga sponsoreid.“

Kell 16 algav pidu lõpeb 22.30. „Kell 23 peaks nooruk vastavalt kehtivale korrale juba kodus olema. Ilutulestikku ei korralda, aga eri valgustitega tahame siiski õhtupimedust värvilisemaks muuta,“ lisas Nazarov.

Üritusel toimuvad võistlused korvpallis, rannajalgpallis ja -võrkpallis, samuti jõuvõistlused.

Spordiklubi Neighbar teeb välijõusaalis näidisesinemistega jõuharjutusi ja põnevaid trikke. Muusikat teeb ühel korral juba varemgi Sindis esinenud Pärnu bänd Howling Sky. Üles astub Soleado tantsutrupp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles