Kalurikülas meenutab pulmapäeva pihlakas

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindi sadamakail pani Jaanus Jantson korraks maha vimmapange, millel ta abikaasa Merle Jantsoniga ja Bontuga järel käis.
Lindi sadamakail pani Jaanus Jantson korraks maha vimmapange, millel ta abikaasa Merle Jantsoniga ja Bontuga järel käis. Foto: Mailiis Ollino

Sarnanina paitab laisk laine, üle sillerdava vee sinetab silmapiiril teine kallas ja miljonivaatele annavad täiuslikkuse võimsad hõbepajud, mis jäävad Lossi talu õuest merele vaatajale silma.

Lossi talu nimi on kalurikülale kohane, sest lossimine tähendab laeva tühjakslaadimist ning lossi kui valitseja uhke esindushoonega pole siin ühist.

Siia, Pärnu lahe läänekallast palistavasse Lindi külla kinnitasid Merle ja Jaanus Jantson kanna paar juulit tagasi. Kumbki ei olnud varem siin käinud, nii et ligemale 300 elanikuga põliskülas on nad uuselanikud, kes imekiiresti kogukonda sulandusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles