Linn on Weekend Festivaliks valmis

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Weekend Festivali ajal on liiklus Pärnus piiratud ja linnas on tavapärasest rohkem inimesi, on soovitatav minna ranna piirkonda jalgsi või kergliiklusvahendiga.
Kuna Weekend Festivali ajal on liiklus Pärnus piiratud ja linnas on tavapärasest rohkem inimesi, on soovitatav minna ranna piirkonda jalgsi või kergliiklusvahendiga. Foto: Urmas Luik

Kuna Pärnu rahvaarv kasvab teist korda Pärnu rannas toimuva Weekend Festival Balticu ajal hüppeliselt, pööravad kohalik raad ja operatiivteenistused kuu aja pärast aset leidva suure peo ajal linnas toimuvale suurt tähelepanu.

Weekend Festival Balticu pressiesindaja Gunnar Viese sõnutsi on 4.–6. augustini Pärnu rannas toimuva suurürituse publiku prognoositav arv 40 000 inimest päevas. Kolme päeva peale kokku oodatakse festivalile ligemale 100 000 külastajat.

Nagu mullugi töötab politsei Weekend Festivali ajal Pärnus lisajõududega. Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Üllar Kütt põhjendas, et samal ajal kui politseile tekib linnas suurema rahvahulga tõttu rohkem tööd, vajavad endiselt teenindamist kogu ülejäänud maakonna inimeste abipalved.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles