Pettunud klient: suveteenindajad ei hooli

Teele Talve
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ethel ei mõista, miks pidi sõbranna tasuma salati eest, millest paberi leidis (pildil olev söögikoht ei ole konkreetse juhtumiga seotud).
Ethel ei mõista, miks pidi sõbranna tasuma salati eest, millest paberi leidis (pildil olev söögikoht ei ole konkreetse juhtumiga seotud). Foto: Mailiis Ollino

Sõpradega Pärnu ühte tuntud baari sööma läinud naine ehmus, kui ta sõbranna leidis salatist Hiina kapsa asemel kokkukäkerdatud tšeki. Teenindaja ei tulnud isegi nii palju vastu, et selle toidu arvelt maha võtaks.

Aastaid välismaal elanud ja sel talvel Eestisse kolinud Ethel on kodulinna suvises teeninduses pettunud. “9. juulil läksime kodu lähedal asuvasse baari kontserdile, kus esitati Ameerika rokibändi tuntumaid lugusid. Kuna kartsime, et populaarse ürituse ajal võib laudadega kitsaks minna, läksime kohale varakult,” jutustab ta.

Seltskond maksis piletite eest 15 eurot ja tellis söögid. “Sõbranna valis kanasalati. Ta oli sellest umbes pool ära söönud, kui leidis enda arvates nätske Hiina kapsa tüki, mida muudkui toksis ja toksis kahvliga, sest kahvli otsa see hakata ei tahtnud. Napilt enne tüki suhu rändamist nägi ta, et Hiina kapsas see küll ei ole,” kirjeldab Ethel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles