Tahkurannas kaovad tolmavad külateed

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laadi külas ehitab Nurme Teedeehituse OÜ mustkatet Siimu teel poolesaja kinnistuga elamupiirkonnas.
Laadi külas ehitab Nurme Teedeehituse OÜ mustkatet Siimu teel poolesaja kinnistuga elamupiirkonnas. Foto: Mailiis Ollino

Ligemale 2400 elanikuga Tahkuranna vallas võib tänavust nimetada teedeehituse aastaks, sest käsil on paarkümmend teeobjekti, mida tehakse korda nii omavalitsuse kui ka EASi rahaga.

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) eraldas piirkondade konkurentsivõime tugevdamise investeeringute toetusena 130 000 eurot Tahkuranna vallavalitsuse projektile “Turvaliselt Lottemaale – Lottemaa parklast Lottemaale viiva Reiuranna tee rekonstrueerimine”. Vallavanem Karel Tölbi jutu järgi algab Reiuranna 750meetrise teelõigu uuendamine koos tänavavalgustuse paigaldamisega septembris ja peatöövõtja on Lemminkäinen Eesti AS.

Tahkuranna valla Uulu küla tööstusala tugitaristu nüüdisajastamist toetas EAS 500 000 euroga, et saaks rekonstrueerida sõidutee, rajada kergliiklustee ja tänavavalgustuse ning paigaldada vee- ja kanalisatsioonitorustiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles