Noored vajavad väga siseparki

Andris Tammela
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldrulal nägi trikke igale maitsele. Pildil näitab oma oskusi Kristo Õismets.
Kuldrulal nägi trikke igale maitsele. Pildil näitab oma oskusi Kristo Õismets. Foto: Marko Mäestjärv

Nädalavahetusel Pärnu skatepark’is toimunud ekstreem-spordivõistlusel Kuldrula osalenud said tuult ja vihma, kuid pühapäeva õhtuks olid Eesti meistrivõistluste medaliomanikud välja selgitatud.

Ürituse korraldaja Rasmus Paimre kinnitusel oli tal laupäeval Pärnus möllanud maru tõttu mitu tegevuskava. “Esialgne plaan oli korraldada laupäeval kvalifikatsioonivõistlus, kuid vihma sadas ja see ei olnud võimalik,” rääkis ta. “Kell 18 oli selge, et ilm ei parane, seega ei saanud ellu viia ka teist plaani ja korraldada kvalifikatsioon õhtul. Kui vihmasadu lõpeb, läheb tund pargi kuivamiseks. Meie jaoks oli välistatud sundida kedagi märjas ja libedas skatepark’is sõitma. Tuul nii palju ei segagi, sest tingimused on kõigile võrdsed.”

Nii jäeti laupäevane kvalifikatsioon ära ja Eesti meistrivõistlusteks olnud võistlusel selgitati parimad pühapäevase pika päevaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles