Pärnu linnabussidele tuleb uus välisilme

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk tõdes, et linnabusside kujunduskonkursile on laekunud töid, mida saab võtta arvesse busside välisilme lõplikul kavandamisel.
Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk tõdes, et linnabusside kujunduskonkursile on laekunud töid, mida saab võtta arvesse busside välisilme lõplikul kavandamisel. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa ühistranspordikeskuses avati linnabussidele uue kujunduse leidmiseks korraldatud ideekonkursile laekunud üksteist tööd ja üks, mis hilines ning seega preemiale ei kandideeri, kuid osaleb siiski bussidele uue välisilme leidmisel.

Ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk ütles, et konkursi võitjad kuulutatakse välja mõnetise viivituse järel, aga hiljemalt 15. septembril, kuna valik konkursitöödest tahetakse üles panna Pärnu linna kodulehele.

“Seal saab avalikkus anda neile oma hinnangu ja neid soovi korral kommenteerida,” märkis Kärpuk. “Samal ajal ei määra rahvahääletusel saadud koht konkursižürii lõplikku otsust võitjate väljakuulutamisel, küll võib seda mõjutada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles