Suur-Pärnu plussid ja miinused

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuus Pärnuga ühinevat valda loodavad maakonnakeskusega liitumisest kasu lõigata, olles valmis iseseisvusest loobuma, pensionäride suure osakaaluga Pärnu saab linnast pagenud noored maksumaksjateks tagasi. Foto on illustreeriv.
Kuus Pärnuga ühinevat valda loodavad maakonnakeskusega liitumisest kasu lõigata, olles valmis iseseisvusest loobuma, pensionäride suure osakaaluga Pärnu saab linnast pagenud noored maksumaksjateks tagasi. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kuus Pärnuga ühinevat valda loodavad maakonnakeskusega liitumisest kasu lõigata, olles valmis iseseisvusest loobuma, pensionäride suure osakaaluga Pärnu saab linnast pagenud noored maksumaksjateks tagasi.

“Valdades on infrastruktuur korda tehtud, aga inimesed lahkuvad. Probleemiks pole mitte kohalikud koolid ja lasteaiad, vaid madal sissetulek. Loodame, et ühinemise kaudu investeeringud kasvavad, töökohti tekib juurde ja inimesed hakkavad saama kõrgemat palka,” rääkis Audru vallavanem Siim Suursild.

Üksinda ei suuda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles