Pärnus suri pussitamise tagajärjel keskealine mees

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pussitamine leidis aset just selles Riia maanteel asuvas kahekordses puumajas.
Pussitamine leidis aset just selles Riia maanteel asuvas kahekordses puumajas. Foto: Gertrud Alatare

Eile öösel lõi 50aastane naine Pärnus terava esemega oma elukaaslast, 54aastast meest, kes hiljem suri.

"Juhtunu leidis aset alkoholitarvitamise käigus Riia maantee maja korteris," ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm.

Meest pussitanud naine teatas juhtunust ise politseisse ja ta peeti kahtlustatavana kinni.

Veretöö toimus Riia maantee ja Papiniidu ristmiku läheduses kahekorruselises puumajas. Majanaabri jutu järgi olid kuriteo korda saatnud naine ja tema invaliidist mees kolinud sinna umbes pool aastat tagasi. "See oli täielik üllatus. Üsna vaiksed inimesed, mingit lärmi nad küll ei teinud," kõneles naabrimees. "Aga ega me neist suurt midagi teadnud ka."

Majanaabri sõnutsi on nende kaheksa korteriga maja väga rahulik paik. "Kui keegi häirib, siis maja juures peatuses bussi ootavad koolinoored, kes vahel üht-teist vastu aknaid loobivad," rääkis mees.

Pussitamise uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragarahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist, millega on põhjustatud inimese surm. Kohtus süüdimõistmisel karistatakse selle teo eest nelja- kuni 12aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles