Eesti-Malta vutimäng toob Rannastaadionile täismaja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise mängul Maltaga Pärnu Rannastaadionil tühje istekohti näha ei tohiks. Arhiivifoto.
Eesti jalgpallikoondise mängul Maltaga Pärnu Rannastaadionil tühje istekohti näha ei tohiks. Arhiivifoto. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Järjekordade vältimiseks tasub Eesti-Malta maavõistlusel staadionil varem kohal olla.

Homme õhtul Pärnu Rannastaadionil toimuva Eesti-Malta jalgpalli maavõistluse piletid on välja müüdud ja kohapeal pääsmeid osta ei saa.

Mängule on oodata ligemale 2600 pealtvaatajat, mistõttu korraldajad soovitavad järjekordade vältimiseks tulla staadionile varakult kohale.

"Mõistlik on varuda kõigeks aega. Võimalusel palume sõita kohale ühistranspordi või jalgrattaga või tulla jala. Autoga tulijad peavad arvestama, et staadioni läheduses on parkimiseks piiratud võimalused," lausus Eesti jalgpalli liidu peadirektor Tõnu Sirel.

Publikul palutakse jälgida piletil märgitud infot sissepääsu kohta, riietuda vastavalt ilmale, jätta koju oma söök ja jook, samuti suuremad kotid ja ohtlikud esemed, sest staadionile sisenemisel tuleb läbida turvakontroll.

Rannastaadion avatakse publikule kell 17, mängueelne soojendus algab kell 17.45, koondiste rivistus ja hümnide laulmine on kell 18.15. Avavile kõlab kell 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles