Luikede rännuteel motovarjuga lendav inglanna teeb peatuse Häädemeestel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motovarjuga väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench plaanib 7000 kilomeetri pikkusel ekspeditsioonil peatust ka Pärnumaal Häädemeestel, kus ta peaks maanduma sel nädalavahetusel.
Motovarjuga väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench plaanib 7000 kilomeetri pikkusel ekspeditsioonil peatust ka Pärnumaal Häädemeestel, kus ta peaks maanduma sel nädalavahetusel. Foto: Flight Of The Swans

Motovarjuga väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench plaanib 7000 kilomeetri pikkusel ekspeditsioonil peatuda Pärnumaal Häädemeestel, kus ta peaks maanduma sel nädalavahetusel.

Inglanna Sacha Dench alustas pikka teekonda septembri lõpus ja on oma rännuteel jõudnud Venemaale Pihkva lähistele. Selle nädala lõpuks peaks ta jõudma Eestisse, kus tal on kavas maanduda Tartus, Läänemaal Matsalus ja Pärnumaal Häädemeestel.

Dench koos meeskonnaga pidi Eestisse jõudma juba eelmisel nädalal, kuid keeruliste ilmaolude, Vene õhuruumis kehtivate lennupiirangute ja retke algul õhkutõusmisel saadud põlvevigastuse tõttu on ekspeditsioon peaaegu kaks nädalat graafikust maas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles