Timmo Jeret leiab nüüd innustust jooksust

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast õnneliku lõpuga karmi õnnetust jättis lootustandev maanteerattur Timmo Jeret 12 aastat harrastatud ala ja suundus jooksurajale.
Pärast õnneliku lõpuga karmi õnnetust jättis lootustandev maanteerattur Timmo Jeret 12 aastat harrastatud ala ja suundus jooksurajale. Foto: Urmas Luik

Tosina aastaga jalgratta sadulas omaealiste Eesti meistrivõistlustel 40 medalit võitnud Timmo Jeretist on saanud jooksumees, kes suudab maratonidistantsi läbida alla kolme tunniga.

“Minu jalgratturi karjäär lõppes läinud aasta augustis Prantsumaa Alpides Tour de l’Avenir’ võidusõidul,” kõneles 23aastane Jeret. “Hakkasin 2000 meetri kõrguselt laskuma, kui sõitsin ühes kurvis teelt välja. Rullusin väga järsust kaljunukist seitse–kaheksa meetrit allapoole, kuni sain lõpuks vastu puid pidama. Ise ma sellest suurt ei mäleta, sest pilt oli taskus. Tehnilise abi mehed ja Eesti koondise taustajõud moodustasid inimketi, et mind kätte saada. Vigastustest ei taha rääkida, aga praeguseks on kõik haavad lakutud ja tervis korras.”

Millal jõudsite arusaamisele, et lootus jalgrattamaailma tippu jõuda on lõplikult purunenud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles