Keskraamatukogu ootab külla

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatunäitused Pärnu keskraamatukogus.
Raamatunäitused Pärnu keskraamatukogus. Foto: Erakogu

Pärnu keskraamatukogu pakub nädala lõpuni kestvate üleriigiliste raamatukogupäevade raames tegevust nii suurtele kui väikestele raamatusõpradele.

Täna oodatakse algklassilapsi lasteosakonda meisterdama ja seeniore arvutiabi saama (vaja oleks end varem registreerida). Kõige väiksematele lastele toimub Mürakarukooli tund.

Neljapäeval kell 17 saab keskraamatukogu suures saalis kokku muusikaklubi, kus Ilmar Tõnisson tutvustab huvilistele suupillilugu. Soovi korral võib kaasa võtta oma suupilli või suupilliga sõbra.

Reedel kuulutatakse keskraamatukogus välja Pärnumaa aasta maaraamatukoguhoidja preemia saaja ning jagatakse kolleegitunnustust.

Laupäeval 10–14 kestab kasutatud raamatute laat, kus soodsate hindadega müüakse raamatukogule mittevajalikke teoseid. 11–14 juhendab Libatse raamatukogu juhataja Aili Luik raamatutest voltimise töötuba (folded book art).

Peale selle ilukirjanduse osakonnas näitusel "Kes neid luges?" välja pandud raamatud, mida pärast ühe inimese lugemist ja rikkumist teised enam lugeda ei taha. Vastukaaluks saab teabekirjanduse osakonnas vaadata näitust "Lugemise mõnu" ja ilukirjanduse osakonnas väljapanekut "Ööpäevaraamat".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles