Andrei Korobeinik soovib rohkem ebapopulaarseid otsuseid

Martin Laine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Korobeinik veetis lapsepõlve Pärnus, õppis vene koolis ja suhtles venelastest sõpradega. Eesti keele sai ta selgeks alles täiskasvanuna Tartu ülikooli loenguid kuulates.
Andrei Korobeinik veetis lapsepõlve Pärnus, õppis vene koolis ja suhtles venelastest sõpradega. Eesti keele sai ta selgeks alles täiskasvanuna Tartu ülikooli loenguid kuulates. Foto: Urmas Luik

Andrei Korobeinik mängib vabal ajal mõne partii malet, siis viibutab haamrit Pärnu linnavolikogus, järgmisena tõttab Tallinna noorte idufirmasid juhendama või oma IT-ettevõttesse tähtsaid otsuseid langetama.

Praegu 35aastane Korobeinik oli vaid 25, kui tema loodud suhtlusportaal Rate.ee ta miljonäriks tegi. Pärast seda tuli poliitika ja nii veetis ta kolm aastat riigikogus. Ühesõnaga, mees nagu orkester.

Esita küsimusi, millisest valdkonnast tahad – olgu lõimumine, turism ja tehnoloogia või Pärnu ja kogu Eesti tulevik –, Korobeinikul on see teema ammu analüüsitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles