Esimesed jõulumaad avanevad juba uuel nädalal

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu olid Pärnu gildimaja ärklisaalis jõuluetenduses tegevad Meelis Sarv ja Kaili Närep. Tänavu astub Meelis Sarvega koos üles muusik Olavi Kõrre.
Mullu olid Pärnu gildimaja ärklisaalis jõuluetenduses tegevad Meelis Sarv ja Kaili Närep. Tänavu astub Meelis Sarvega koos üles muusik Olavi Kõrre. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa jõulumaad panustavad nii lasterühmadele kui peredele, sest kõik tegijad pakuvad peale grupiaegade välja päevad, mil jõuluprogrammist saaksid osa peredki.

Pärnumaal avatakse tänavu viis suuremat jõulumaad: jõuluvana ootab lapsi Tõstamaa vallas Korstna talus, avatud on Lottemaa jõulumaa ja Kurgja talumuuseum, jõuluetenduse koos töötubadega seab valmis Pärnu Maarja-Magdaleena gild, teemakohased mängud ja töötoad toimuvad Pernova loodusmajas.

Maarja-Magdaleena gildi tegevjuhi Katrin Moorese teatel valmistatakse praegu gildimajas lastele ette kahetunnist programmi. Peategelasteks päkapikud Kiikerpäkk ja Öödikööker, kes lastega mängivad ja laulavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles