Korobeinik jäi teksadele truuks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Romek Kosenkraniuse kaela rõhub kett, kuid volikogu esimees Andrei Korobeinik eelistab vabadust.
Linnapea Romek Kosenkraniuse kaela rõhub kett, kuid volikogu esimees Andrei Korobeinik eelistab vabadust. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik, kes Eesti Vabariigi aastapäeva kontsertaktusel teksade kandmise pärast kriitikarahe alla sattus, on hiljem pidulikel üritustel eelistanud nii viigipükse kui teksaseid.

“Mul on teksad pesus,” ütles Korobeinik teisipäeval Pärnu, Audru ja Sauga ühinemislepingut allkirjastades, kui ta viigipükse kandis. Enne jõulupühi Ammende villas Pärnu aasta naise, mehe ja teo tiitli üleandmise tseremooniaks oli volikogu esimees jalga pannud sinised teksad.

Aprillis Pärnu teenetemärkide üleandmisel oli Korobeiniku väljanägemine ürituse kõige oodatum sündmus. Niipea, kui ta lavale tuli, tegi üks teenetemärgi omanikest volikogu esimehest foto ja jagas sotsiaalmeedias. Teades, et kutsutud teda jälgivad, kandis Korobeinik viigipükse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles