Pärnu Sadam alistus Tartu Ülikoolile

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik
Reinar Hallik Foto: Madis Sinivee/

Kohalik korvpalli esindusmeeskond Pärnu Sadam kaotas täna õhtul Tartu ülikooli spordihoones toimunud Eesti meistriliiga mängus 69:88 Tartu Ülikoolile.

Tartu alustas mänu märksa kindlamalt, edestades vastast pärast avaveerandi lõpetanud sireeni 26:17. Teisel veerandil võtsid pärnakad end kokku ja võitsid selle kolme punktiga. Nii mindi poolajapausile Tartu 43:37 juhtimisel.

Ehkki pärnakad jõudsid vahepeal vastasest kolme punkti kaugusele, nad tabeliliidrile ohtlikuks ei saanud. Gert Kullamäe juhendatavad võitsid kolmanda ja neljanda veerandi vastavalt 21:15 ja 24:17 ja võtsid kindla 19punktise võidu.

Heiko Rannula juhendatavad pärnakad skoorisid ühtlaselt. Kaheksast väljakul käinud mehest viis viskasid kahekohalise arvu punkte.

Pärnu tulemuslikem mängija oli 15 punktiga Reinar Hallik. Domagoj Bubalo, Saimon Sutt ja Edvinas Šeškus viskasid igaüks 12 punkti. Peale selle hankis Bubalo kümme lauapalli.

Tartu eest viskas Dominykas Milka 20 punkti ja võttis üheksa lauapalli.

Pärnu on turniiritabelis kaheksa võidu ja üheksa kaotusega viies. 17 võitu ja kaks kaotust kirja saanud Tartu on esimene.

Teisipäeval mängivad pärnakad Eesti meistriliigas kodusaalis Rapla meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles