Kohvik osutus külmkambriks (1)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme bussijaama kohvikupere leidis, et kehvi olmetingimusi nad enam taluda ei suuda, ja ütles aasta lõpul rendilepingu üles.
Kilingi-Nõmme bussijaama kohvikupere leidis, et kehvi olmetingimusi nad enam taluda ei suuda, ja ütles aasta lõpul rendilepingu üles. Foto: Ants Liigus

Kilingi-Nõmme bussijaama kohvikus tegutsenud Loore Ots ja Nils Grün ütlesid kehvade olmetingimuste tõttu möödunud aasta lõpul rendilepingu üles. Saarde vallavanema Andres Annasti sõnutsi oleksid üürnikud võinud kas või aasta veel oodata, et räämas ruumid saaksid renoveeritud.

31. detsembril lehvitas Kilingi-Nõmme bussijaama kohviku TeaTree pere linnarahvale hüvastijätuks. Elukaaslasega äri vedanud Ots tunnistas, et lahkus kurvameelselt ja pettunult, aga leidis, et vald polnud nende tegutsemisajal lubadusi täitnud.

“Lõpetasime lepingu, kuna maja seisukord ei vasta tervise- ja ohutusnõuetele,” teatas Grün. “Ükski normaalne inimene pole nõus oma tervist sellistes tingimustes rikkuma.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles