Vabakooli külastas batuudiakrobaatika treener Taanist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Batuudiakrobaatikale spetsialiseerunud Taani kehalise kasvatuse õpetaja Thor Mårtenssoni viis Pärnu vabakooli õpkilastega läbi põnevaid treeninguid.
Batuudiakrobaatikale spetsialiseerunud Taani kehalise kasvatuse õpetaja Thor Mårtenssoni viis Pärnu vabakooli õpkilastega läbi põnevaid treeninguid. Foto: Erakogu

Sel nädalal said Pärnu vabakooli 1.–7. klassi õpilased kahe päeva jooksul kogeda batuudiakrobaatikale spetsialiseerunud Taani kehalise kasvatuse õpetaja Thor Mårtenssoni põnevaid treeningtunde.

Mårtensson töötab Taanis akrobaatikatreenerina, samuti on ta õppejõud Taani vabas õpetajate akadeemias, kus tudeerivad tulevased vabakoolide õpetajad. Pärnu vabakooli külastas ta sooviga näidata lastele mitmekesist ja lõbusat sporditundi tasakaalu, kordinatsiooni ja üleüldise liikumisvilumuse treenimiseks.

Lapsed olid väga elevil ja koostöö külalisõpetajaga sujus suurepäraselt. Thor isegi kinnitas, et siinsed lapsed on rõõmsameelsed, julged ja nii mõnigi neist õppis kahe päevaga batuudil saltot sooritama.

Vabakooli uut batuuti, mille kinkis Taani vaba õpetajate akadeemia, kasutatakse kehalise tundides kindlasti edaspidigi.

Taani kehalise kasvatuse õpetaja Thor Mårtensson.
Taani kehalise kasvatuse õpetaja Thor Mårtensson. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles