Bioloogiaolümpiaadil valitses Sütevaka

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bioloogiatunni õppevahendid.
Bioloogiatunni õppevahendid. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Bioloogiaolümpiaadi piirkonnavoorus said Sütevaka humanitaargümnasiumi õpilased viis esikohta seitsmest.

6. klasside õpilaste mõõduvõtul tuli esimeseks Lisanna Jepiselg Sütevaka humanitaargümnaasiumist. Teine oli Rebeka Luks, kolmas Carolin Illenzeer (mõlemad Süteka humanitaagümnaasiumist), kes jagas seda Asko Antsoga Ülejõe põhikoolist.

7. klasside arvestuses võitis Maarja Kahre Ülejõe põhikoolist. Teise koha pälvis Laura Kaaviste (Ülejõe põhikool) ja kolmas Henriete Toomlaid (Mai kool).

8. klasside seas võitis Johanna Kasenurm (Sütevaka humanitaargümnaasium). Teiseks tuli Agnes Kõmmus (Mai kool). Kolmas oli Kaisa-Kriki Kais (Kuninga tänava põhikool).

9. klasside kategoorias võitis Tekla Liisa Vilberg (Kuninga tänava põhikool) Gizi Golti (Sütevaka humanitaargümnaasium) ja Nele Leit-Teetlausi (Mai kool) ees.

Kümnendikes hulgas saavutas esikoha Georg Timoštšenko (Sütevaka humanitaargümnaasium). Teise koha sai Cerlyn Treumann (Koidula gümnaasium) ja kolmanda Mark Matteus Murru (Sütevaka humanitaargümnaasium).

11. klasside seas oli parim Janeli Arukask Marta Miili (mõlemad Sütevaka humanitaargümnaasiumist) ja Annabel Sarapuu (Koidula gümnaasium) ees.

12. klasside arvestuses näitas parimaid teadmisi Andreas Tulver (Sütevaka humanitaargümnaasium). Teise koha sai Maile Kartau, kolmandat kohta jagasid Mairo Mitt ja Heiki Reila (kõik kolm Koidula gümnaasiumist).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles