Prokurör: alaealiste komisjonide kaotamine teeb töö lihtsamaks

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna ja homme vahetavad prokurörid ja justiitsministeeriumi töötajad Audrus Marksa külas toimuval ümarlaual omavahel kogemusi ja teadmisi. Seekordse koolituse peaeesmärk õppida aru saama, kui laps valetab.
Täna ja homme vahetavad prokurörid ja justiitsministeeriumi töötajad Audrus Marksa külas toimuval ümarlaual omavahel kogemusi ja teadmisi. Seekordse koolituse peaeesmärk õppida aru saama, kui laps valetab. Foto: Lääne ringkonnaprokuratuur

Lääne ringkonnaprokurörid Ülle Saar ja Pille Juhkov tõid intervjuus Pärnu Postimehele esile kiiruse olulisuse alaealistega seotud kuritegusid menetledes. Nad leiavad, et alaealiste komisjonide kaotamine teeb selle saavutamise lihtsamaks.

Täna ja homme vahetavad prokurörid ja justiitsministeeriumi töötajad Audrus Marksa külas ümarlaual kogemusi ja teadmisi. Seekordse koolituse peaeesmärk on õppida aru saama, kui laps valetab.

Teiste hulgas osalevad ümarlaual alaealiste kriminaalmenetlustele spetsialiseerunud Lääne ringkonnaprokurörid Ülle Saar ja Pille Juhkov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles