Nuputa võistlusel selgitati välja Pärnu koolide parimad võistkonnad

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutamine.
Arvutamine. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Ülelinnalisel Nuputa võistlusel olid edukaimad Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilased 5.–6. klasside ja Mai kooli õppurid 7. klasside arvestuses.

Matemaatikavõistlusel Nuputa saavutas Pärnu 5.–6. klasside arvestuses esikoha Sütevaka humanitaargümnaasiumi I võistkond koosseisus Emma Liisa Lõhmus, Kaisa Talts, Mia-Mai Kalda ja Ruben Harald Vallau. Võidukaid noori juhendasid õpetajad Margit Roomet, Kaja Orav ja Piret Rõigas.

Teise koha pälvis Vanalinna põhikooli võistkond, kuhu kuulusid Silver Slinko, Karoliina Liitma, Mari-Liis Ollino ja Kaur Kirsipuu, keda juhendasid õpetajad Heili Ago ja Klaarika Prii.

Kolmanda koha saavutas Sütevaka III võistkond: Gregor Amon, Andero Tõniste, Arno-Kert Kaas ja Jasper Suursild, juhendajad Margit Roomet, Piret Rõigas ja Kaja Orav.

7. klasside arvestuses tuli esikohale Mai kooli võistkond koosseisus Anette Hendrikson, Anett Luigemaa ja Henriete Toomlaid. Võidukat tiimi juhendas õpetaja Sirje Õismets.

Teise koha teenis Sütevaka II võistkond: Loona Olesk, Elbe Reiter ja Karl Keskküla. Tiimi õpetas Kaja Orav.

Kolmanda koha sai õpetaja Margit Roometi juhendamisel Sütevaka humanitaargümnaasiumi I võistkond koosseisus Lauren Kivimägi, Elis Kägo ja Richard-Mattias Prints.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles