Kümneaastane Annika võlub telepublikut diskotantsuga

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Väikeste hiiglaste” avasaates pani Annika oma akrobaatikatrikkidega žürii ahhetama. Tüdruk on esinemiskogemusi saanud paljudel tantsuvõistlustel.
“Väikeste hiiglaste” avasaates pani Annika oma akrobaatikatrikkidega žürii ahhetama. Tüdruk on esinemiskogemusi saanud paljudel tantsuvõistlustel. Foto: Sigrid Absalon

Tahkuranna vallas elav kümneaastane Annika Absalon on üks 4–12aastastest lastest, kes laste ja noorte kultuuri aastal telesaates “Väikesed hiiglased” oma oskused ja andekuse proovile paneb.

Annika tegi iluvõimlemisega tutvust juba kaheaastasena ja õppis Kersti Adamsoni käe all ballettigi, kuni jõudis diskotantsuni, millest on nüüd tantsukoolis Studio Happy Dancers õppides kujunenud tema põhistiil. Sellest õppeaastast harrastab ta hiphoppi. Ta on Eesti tantsuorganisatsiooni EDO ja välismaistelgi võistlustel osalenud edukalt juba viieaastasest alates.

“Annika suudab kõike teha. Ilmselt valitigi välja need lapsed, kes paljusid stiile oskavad,” lausus Studio Happy Dancersi asutaja, juhendaja ja Annika ema Sigrid Absalon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles