Pärnus tuleb üle aastate kulturismi- ja fitnessivõistlus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algajad jõusaalisportlased on võistelnud kaheksa korda Lõuna-Eesti lahtistel karikavõistlustel ja tänavu toimub alustajatele võistlus Pärnus. Mullu tegi Tartus bodyfitnessis debüüdi ka pärnulanna Mailiis Stolts (vasakult teine).
Algajad jõusaalisportlased on võistelnud kaheksa korda Lõuna-Eesti lahtistel karikavõistlustel ja tänavu toimub alustajatele võistlus Pärnus. Mullu tegi Tartus bodyfitnessis debüüdi ka pärnulanna Mailiis Stolts (vasakult teine). Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sel laupäeval toimub Pärnu Tervise ravi-spaahotelli kultuurikeskuses algajatele mõeldud lahtine karikavõistlus kulturismis ja fitnessis – Spa&Sport Cup, kus eri kategooriates astub lavale 79 jõusaalisportlast.

Aastaid on algajate jõusaalisportlaste mõõduvõttu korraldatud Tartus Lõuna-Eesti karikavõistluse nime all, kuid Spa&Sport Cupi peakorraldaja Ramil Lipp möönis, et tänavu oli sealse ürituse toimumine pikalt kahtluse all ja lõpuks selgus, et see jääbki ära.

“Tegelikult oli idee Pärnus võistlus teha juba pikalt küpsenud,” rääkis Lipp. “Meie enda Spa&Sport spordiklubi ja tiimi Go Fit võistlejaid on päris palju ja tundus loogiline ise korraldada. Rääkisime alaliiduga läbi ja jõudsime kokkuleppele.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles