Valitsus kiitis heaks Tori hobumajanduskeskuse toetamise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori hobusekasvandus
Tori hobusekasvandus Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Valitsus kiitis heaks "Eesti maaelu arengukava 2014–2020" muudatused, millega muu hulgas luuakse võimalus toetada Tori hobumajanduskeskust ja rahastada põllumajanduse suurandmete programmi arengukava eelarvest.

"Tori hobumajanduse keskus on hea näide kohaliku omavalitsuse, maakonna ja sektori kokkuleppest sektoriüleseks investeeringuks," ütles maaeluminister Tarmo Tamm pressiteate vahendusel. "Tori hobusekasvanduse väljaarendamine aitab suurendada nii piirkonna atraktiivsust kui ületada mitu hobusektori arengutakistust. Muudatustega luuakse võimalus rahastada hobumajanduskeskuse investeeringuid muude rahaallikate kõrval maaelu arengukava eelarvest."

Teise peamise muudatusena lisas maaeluministeerium arengukavva põllumajanduse suurandmete pikaajalise programmi, mille eesmärk on eri registrite ja andmebaaside andmete sujuv sidumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles