4H Pärnumaa piirkond tähistas aastapäeva

, 4H Pärnumaa piirkonnajuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4H Pärnumaa piirkond tähistas 22. sünnipäeva reisiga Tartusse.
4H Pärnumaa piirkond tähistas 22. sünnipäeva reisiga Tartusse. Foto: Erakogu

Laupäeval, 1. aprillil tähistas Eesti 4H Pärnumaa piirkond aastapäeva Tartusse sõiduga.

Kui varasematel aastatel koguneti Tootsi, et esitada naljajutte ja -luuletusi ning kuulutada välja parimad etlejad, tuli nüüd tahtmine vaadata ja kuulata elukutselisi näitlejaid.

Nii kogunesidki bussi klubi Karu Matid-Katid liikmed Juurikarult, klubi Pärnjõe Semud Pärnjõelt, klubi Kärmed Tootsikad liikmed Tootsist, Sindist klubi Sindila noored, klubi Dixie liikmed Lõpelt, klubi Smile liikmed Koongast, Positiivse klubi liikmed Tõstamaalt, klubi EAS liikmed Häädemeestelt ja klubi Squad liikmed Pärnu-Jaagupist.

Sõitu aitasid korraldada Heleri All ja Teisi Kirimägi, kes on küll 4H Pärnumaa liikmed, aga seoses õpingutega tegutsevad praegu Tartus.

Aastapäeva tähistasime kõigepealt ERMis, mida tutvustas giid 90 minutit. Otsustasime tagasi minna, sest nii palju põnevat jäi vaatamata. Tegime ühispildi meie maskoti hiir Hubertiga.

Õhtu lõppes Vanemuise teatris etendusega "Minu järel, seltsimees!". Et Pärnumaa piirkonna aastapäev on naljapäeval, lõppeski õhtu lõbusalt. Koju sõiteski tuletati toredaid nalju meelde.

Et naer on terviseks, jätkavad Pärnumaa 4H noored juba kuu lõpus Kihnu saarel rõõmsalt ja tervislikult.

4H Pärnumaa piirkond tähistas 22. sünnipäeva reisiga Tartusse.
4H Pärnumaa piirkond tähistas 22. sünnipäeva reisiga Tartusse. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles