Raekojas ja maavalitsuses pakutakse käsitööõisi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinilillekampaania eesmärgiks on sinilille kandmisega tunnustada Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane.
Sinilillekampaania eesmärgiks on sinilille kandmisega tunnustada Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Naiskodukaitsjad alustavad homme igakevadise sinilillekampaaniga, väikeste käsitööõite tuluga toetatakse vigastatud veterane, Haapsalu rannapromenaadile liikumispuudega inimestele välitrenažööride ala rajamist, Ida-Viru keskhaigla taastusraviosakonna patsientidele basseini pääsuks invalifti muretsemist ja MTÜ Peaasjade tegevust.

Pärnumaa naiskodukaitsjad koguvad kampaania avapäeval sinilillesümbolika müügiga annetusi Pärnu linna linna- ja maavalitsuses.

Kell 18 kohtub Pärnu Keskuse Apollo raamatupoes sinilillekampaania avaüritusel huvilistega kirjanik ja reservsõjaväelane Leo Kunnas, kes räägib oma raamatust "Sõda 2023" ja jagab autogramme. Naiskodukaitsjad selgitavad sinilillede tähendust ja heategevuskampaania eesmärke ja neilt saab kohapeal sümbolmärke osta.

Sinilillekampaania avatseremoonia toimub Tallinnas Vabaduse väljakul homme kell 17, kui noorkotkaste ja naiskodukaitse kaasabil moodustatakse sinilill ja tunnuslause "Anname au!". Kampaania eesmärgiks on sinilille kandmisega tunnustada Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane.

Kampaania avapäevast võtavad osa vabariigi president Kersti Kaljulaid, kaitseväe veteranide ühingu ja vigastatud võitlejate ühingu esindajad, kaitseväe orkester, kaitseliidu torupillimängijad ja rahvatantsurühm Uppsar.

Aprilli lõpuni kestev sinilillekampaania leiab aset juba neljandat aastat.  Sinilillemärke ja -käepaelu saab osta kaubanduskeskusest ja teeninduspunktidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles