Kilingi-Nõmmes ei leidu SEBi automaadile sobivat seina

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur aken asendab Kilingi-Nõmme kesklinnas auke, kus olid Swedbanki ja SEBi pangaautomaadid. Hoone omanik pakkus võimalust paigaldada SEBi automaat kõrvalhoone seina, kuid see ei sobinud pangale.
Suur aken asendab Kilingi-Nõmme kesklinnas auke, kus olid Swedbanki ja SEBi pangaautomaadid. Hoone omanik pakkus võimalust paigaldada SEBi automaat kõrvalhoone seina, kuid see ei sobinud pangale. Foto: Urmas Luik

Piirkonna tõmbekeskuses ja Saarde vallasiseses linnas Kilingi-Nõmmes on senised SEBi kliendid õigustatult nördinud, sest neile käepärane pangaautomaat võeti maha. Nüüd soovitab pank raha välja võtma sõita poolesaja kilomeetri kaugusele.

SEBi kontorite ja pangaautomaatide asukoha teabe järgi on Kilingi-Nõmme Konsumi rahaautomaat suletud seoses kaupluse renoveerimistöödega 13. veebruarist ja lähimad väljamakseautomaadid asuvad Pärnus.

Paar nädalat hiljem sulges pank rahaautomaadi Pärnus Papiniidu Säästumarketi juures, lähimad automaadid jäävad samasse, Papiniidu tänavasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles