Teatristuudio noored võtsid mõõtu parimate kooliteatritega

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooliteatrite riigifestivalil Pärnumaad esindanud Aksel Madis Verlin ja Õnneli Pilliroog mängisid Tennesse Williamsi lavastust „Lammutamisele määratud“.
Kooliteatrite riigifestivalil Pärnumaad esindanud Aksel Madis Verlin ja Õnneli Pilliroog mängisid Tennesse Williamsi lavastust „Lammutamisele määratud“. Foto: Erakogu

Pärnu kunstide maja Rein Laose teatristuudio kaks noort Õnneli Pilliroog ja Aksel Madis Verlin esindasid sel nädalavahetusel Eesti parimate kooliteatrite hulgas Pärnumaad gümnaasiumiastme kooliteatrite riigifestivalil.

Kahel päeval kanti Eesti draamateatris ja teatris NO99 ette iga maakonna parim lavastus, mida hindasid žürii kõrval noored ise.

„Oli hästi põnev võistlus,“ märkis Laos koduteel Pärnusse. „Meie omad olid ainult kahekesi, meil oli väga väike trupp võrreldes ülejäänud truppidega, kus oli paarkümmend last. Ja meie trupp nendega küll võistelda ei saa, sest energia hulk erines väga. Aga lapsed olid väga tublid.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles