Enduurohooaeg avati Jõelähtme sprindiga

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi võidusõitja Tõnu Kallast kihutas Jõelähtme rajal teise auhinna vääriliselt.
Paikuse motoklubi võidusõitja Tõnu Kallast kihutas Jõelähtme rajal teise auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Mootorratturite enduurosprindi Eesti ja Balti karikasarja avaetapil kihutasid Ida-Virumaal Jõelähtmel Eesti, Läti, Leedu ja Soome võidusõitjad. Absoluutarvestuses olid kolm kiiremat Priit Biene Redmoto klubist, Martin Leok Sõmerpalust ja Ivo Šteinbergs Lätist. Pärnumaa sportlastele kuulus neli poodiumikohta.

E1 klassis võitis esikoha Veiko Rääts (Sõmerpalu MK), teine oli Tõnu Kallast (Paikuse MK) ja kolmas lätlane Gints Filipsons. Üle 40aastaste konkurentsis tuli esimeseks Jarko Metsis (Redmoto), teise auhinna teenis pärnakas Egon Üpraus klubist Stingray Eextreme ja kolmanda koha sai Paikuse motoklubi raudvara Toivo Nikopensius. Kümme aastat eakamate meeste seas võttis võidu Andrus Allikvee (Aave SK), talle järgnesid Madis Pool Pärnu motoklubist ja Reijo Kielä Soomest.

E3 klassis oli Jõelähtmel parim Toomas Triisa. Pärnumaa sportlastest said Jaanus Hugo Ermits (Paikuse MK) ja Jarmo Lehiste (Paikuse MK) vastavalt viienda ja seitsmenda tulemuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles