Suvepealinn populaarsem kui suurlinnad? (1)

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootslanna Stina Perbo kirjutas ülikooli lõputöö Pärnu turisminduse praegusest olukorrast ja võimalikust arengust.
Rootslanna Stina Perbo kirjutas ülikooli lõputöö Pärnu turisminduse praegusest olukorrast ja võimalikust arengust. Foto: Urmas Luik

“London ja Pariis on juba avastatud, nüüd huvitutakse rohkem väikelinnadest nagu Pärnu,” märkis Rootsi kommunikatsioonitudeng Stina Perbo.

“Kirjutan ülikooli lõputööd turismindusest ja käisin selle tarvis Pärnus üle 30 kohalikuga intervjuud tegemas. Pärnu on minu kodulinna Helsingborgi üks sõpruslinnu ja seepärast valisingi oma uurimistöö paigaks Eesti suvepealinna,” selgitas Perbo. “Kuigi Eesti asub Rootsile väga lähedal, on teie suvepealinn paljudele minu kaasmaalastele siiani avastamata koht. Teil on siin imelised turismivõimalused!”

Tudengi sõnutsi on nii rootslased kui ka eestlased veidi häbelikud. “Oleme tegelikult palju sarnasemad, kui arvata oskame. Turistidega tuleks vestelda, neid ei tohiks karta. Usun, et muust kultuurist inimestega suhtlemine avardab silmaringi ja turistid väisaksid Pärnut järjest rohkem, kui inimesed oleksid avatud ja jutukamad.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles