Roosiaia kuningas hoolitseb okkaliste kaunitaride eest

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“See on “Golden Years” – “Kuldsed aastad”, 1. juulil on Eha nimepäev ja mees pühendas selle sordi mulle,” hoiab Eha Kosenkranius käes veel nupus õiega istikut ja Urmas Mänd muheleb kõrval.
“See on “Golden Years” – “Kuldsed aastad”, 1. juulil on Eha nimepäev ja mees pühendas selle sordi mulle,” hoiab Eha Kosenkranius käes veel nupus õiega istikut ja Urmas Mänd muheleb kõrval. Foto: Urmas Luik

Järveotsa talu peremees Urmas Mänd ja perenaine Eha Kosenkranius ütlevad, et neile tuleb külla tulla suvel, kui aias on avatud 50 000 roosiõit. Mai hakul on okkalised kaunitarid õiteilu esitlemisega tagasihoidlikud, ainult kasvuhoones hakkavad avanema kollased ja punased nupud.

Igal istikupotil on küljes sildike kolmekohalise numbriga ja taimi paljundava OÜ Rosentario juhatuse liige Urmas Mänd seletab, et nii on neid lihtsam sortida kui pikkade nimede järgi, sest kasvuhoones on tal mitusada roosisorti.

Aias ja üle tee istikute ettekasvatamise põllul on, nii kaugele kui silm võtab, vaid okkalised varred.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles