Seiklusspordirajatised alustasid hooaega

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa seiklusparkides on mõeldud suurte ja väikeste seiklejate peale. Nii Pärnu ranna seiklusparki kui Valgeranna seiklusparki külastab ilusal suvepäeval umbkaudu 100 seiklushuvilist.
Pärnumaa seiklusparkides on mõeldud suurte ja väikeste seiklejate peale. Nii Pärnu ranna seiklusparki kui Valgeranna seiklusparki külastab ilusal suvepäeval umbkaudu 100 seiklushuvilist. Foto: Mailiis Ollino

Alates kevadpühast on Pärnumaa seiklusspordirajatised jälle avatud ja end proovile panema kutsuvad nii Valgeranna kui Pärnu ranna seikluspark.

Valgeranna seikluspargi juhataja Merilin Vikkiski sõnutsi külastatakse linnast väljas asuvat teemaparki usinalt. “Päikesepaisteliste ilmadega on meil päevas ikka üle 100 kliendi,” lausus Vikkisk, kelle väitel mõjutab ilm nende klientuuri arvukust väga palju. “Väga loodame, et tuleb ilus pikk suvi ja palju turiste. Suvekuudel on oodata, et meie külastajatest umbes 30 protsenti moodustavad soomlased.”

Eelmine hooaeg möödus Valgeranna seikluspargil juhataja hinnangul üsna edukalt. “Muidu oleks suisa suurepärane hooaeg olnud, kui augusti algus poleks nõnda vihmaseks osutunud. Mai, juuni ja juuli olid küll külalisrohked,” iseloomustas Vikkisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles