Purjetajad teenisid kodulahel viis auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud kuul Austrias Zoom8 klassi Euroopa meistriks pärjatud Hendrik Holtsmann pani Pärnu kevadregatil oma paremuse maksma.
Läinud kuul Austrias Zoom8 klassi Euroopa meistriks pärjatud Hendrik Holtsmann pani Pärnu kevadregatil oma paremuse maksma. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Kodulinna sportlased võitsid 32. rahvusvahelisel Pärnu kevadregatil kaks esimese, ühe teise ja kaks kolmanda koha auhinda.

"Tänu tuulistele ilmadele suutsime kõigile klassidele korraldada kaheksa võistlussõitu, millest igal roolimehel läks halvim mahaarvamisele," ütles kevadregati peavõistlusjuht Jüri Sõber. "Üpris jahe ilm pani noored sportlased merel karmile proovile, aga regati järel kuulsime nii meie purjetajatelt kui külalistelt Lätist palju kiidusõnu."

Zoom8-klassis pani oma paremuse maksma valitsev Euroopa meister Hendrik Holtsmann Pärnu jahtklubist. Teise auhinna teenis hiidlane Jorgen Kuivonen klubist Dago ja kolmas oli pealinna neiu Mari-­Ann Raud. Esikuuikusse mahtusid meie sportlastest Karla Luhar ja Kirill Semenov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles