Üheksa lapse ema tahab kodu pakkuda veel paarile lapsele

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmsa suurpere ema Janika Kleini ja tema elukaaslase Marko peres on kokku üheksa vahvat last.
Rõõmsa suurpere ema Janika Kleini ja tema elukaaslase Marko peres on kokku üheksa vahvat last. Foto: Mailiis Ollino

Sindis elav Janika Klein ja tema elukaaslane Marko sõidavad aastas autoga maha rohkem kilomeetreid kui kullerid, kuna iga päev tuleb neil lasteaeda, kooli, trenni viia seitse last.

“Kui esimesse klassi läksin, tuli mul vastata küsimusele, kelleks tahan suurena saada. Mina ütlesin, et kindlasti emaks, kel vähemalt üheksa last, või siis hoopis õmblejaks. Õmblejat minust ei saanud, aga üheksa last on mul küll. Lasteaiakasvatajaks tahtsin samuti saada, aga seda teen nüüd siin, kodus,” tõdeb suurpere ema Janika.

“Vanemad lapsed, 23aastane Germo ja 18aastane Maria-Liis, on oma elu peal. Kodus kasvavad veel 16aastane Tiia-Triin, peagi 12seks saav Marek, kümneaastane Mirelle, seitsmeaastane Brenet, viieseks saav Isabella ja peagi neljased kaksikud Hannah-Meribell ja Kaspar-Kennet,” loetleb Janika. “Isabella on meie pere eestkostel juba imikueast, ülejäänud lapsed on bioloogilised.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles