1500 eurot on õpetajale ja sportlasele suur raha

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Kaugeranna sai eile Pärnu Rotary klubi noortefondi juhatuse liikmelt Henn Vallimäelt stipendiumi, mille suurus võrdub tema seitsme kuu argikuludega. Keskel seisab noortefondi juhatuse esimees Riho Sillaots.
Karin Kaugeranna sai eile Pärnu Rotary klubi noortefondi juhatuse liikmelt Henn Vallimäelt stipendiumi, mille suurus võrdub tema seitsme kuu argikuludega. Keskel seisab noortefondi juhatuse esimees Riho Sillaots. Foto: Urmas Luik

Tavaliselt patsutatakse noorele õpetajale ja lootustandvale sportlasele tunnustavalt õlale, nüüd andis Pärnu Rotary klubi neile raha.

Pillerpalli lasteaia Mürakarude rühma 26aastasel õpetajal Karin Kaugerannal jääb iga kuu pärast õppe- ja kodulaenu ning maksete tasumist alles paarsada eurot. Elukaaslaseta läheks tal raskeks meelepärast tööd teha.

Väikesed mürakarud pildistavad puud tahvelarvutiga ja programm teeb pildist pusle, et see hiljem kokku panna. Mõnel teisel päeval moodustatakse teekonnast GPSi abiga täht või kujund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles