Galerii: maalaste tänupäevalisi üllatas vasaraheitja Jüri Tamm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maapiirkonna õpilasparemiku tänupäevale oli kutsutud 75 õpilast ja 22 õpetajat, neile rääkis oma Pärnu juurtest ja teest tippu olümpiapronksist vararaheitja Jüri Tamm.

Ekstippsportlane, riigikogu kolme koosseisu liige ja diplomaat Jüri Tamme juttu toetas slaidikava. Sadakond kõrvapaari kuulas teraselt tema soovitust, et kui süda soovib, tehke see ära, ja kinnitust, et kui siht on seatud, on kõik võimalik.

Noortele jagasid oma mõtteid õppimisest Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees Lauri Luur ja maavanem Kalev Kaljuste. Kaljuste tõdes, et sellise hulga omavalitsuste õpilastele on seekordne tänupäev viimane, sest vahepeal enne järgmist kevadet toimub haldusreform ja maavalitsused kaovad.

Laulis Tõstamaa keskkooli õpilane, "Kauneima metsalaulu" konkursi võitja Keily Kaal.

Tänutäheks õpiedu ja saavutuste eest jagati õpilastele ja nende õpetajatele nimeline puidust meene "Pärnumaa tunnustab ja tänab" ja kaunis kreemjas roosiõis.

Tänupäeval osalejate hulgas oli hõbemedalist Teele Tõnisson Tõstamaa keskkoolist ja kolm kuldmedalisti: Mikk Hanson Häädemeeste keskkoolist, Allan Rist ja Robert Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.

Noorim tänupäevale palutu oli Mia Saar, kes õpib Vändra gümnaasiumi teises klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles