Peterburi ettevõtjad uuendavad Lepanina hotelli

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Siia, Rebase maja sauna asemele tuleb spaa,” näitas Lepanina hotelli juhataja Kaisa Vaik tulevase heaolukeskuse asukohta.
”Siia, Rebase maja sauna asemele tuleb spaa,” näitas Lepanina hotelli juhataja Kaisa Vaik tulevase heaolukeskuse asukohta. Foto: Urmas Luik

Liivi lahelt vaadates säravad tuledes Lepanina spaa maast katuseni kõrged aknad ja hotelli hoonestik moodustab pealeehitatud lisakorrusega terviku – justkui sopilise müüri, maa poolt peamaja ette jõudnule tagakülje muutused esialgu silma ei hakka.

Spaa on ehitatud saunamaja asemele, Rebase majutuskorpuse lõunapoolsesse ossa. Jänese ja Orava tiiva lisakorrusele jäävad luksuslikud numbritoad vaatega merele. Kunagised Pärnu KEKi (kolhoosidevahelise ehituskontori) töötajad, kes Kabli külas ettevõtte omaaegses puhkekodus pikka aega käinud pole, löövad käsi kokku, sest arhitekt Ülevi Eljandi 1980. aastate alguse projekteeritud kompleks on ajakohastatud nagu võluväel. Jäänud on punane tellis, kuigi see on pärast seinte soojustamist algmaterjali imitatsioon.

Uuenduskuuri algus on tehtud peamajas ja baari ning restorani päikeseloojanguterrassil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles