Ettevõtlustoetuse suvine taotlusvoor on avatud

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paberraha.
Paberraha. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linn avas 2017. aasta ettevõtlustoetuse II vooru. Taotluse esitamise tähtaeg on 30. juuni.

Pärnus tegutsevad ettevõtted saavad esitada Pärnu Linnavalitusele taotlusi toetuse saamiseks. Toetuse eesmärk on tugevdada ettevõtete konkurentsivõimet ning seeläbi elavdada linna ettevõtlust.

Ettevõtlustoetust saab kasutada eksperdi kaasamiseks toote- ja teenusearenduse ning tehnoloogiaalasel nõustamisel, toote- ja teenusearendusprojektide koostamiseks, ekspordiplaanide koostamiseks, turu- ja tasuvusuuringute läbiviimiseks, tööalasteks täiendkoolitusteks, koolitusvisiitideks, välis- ja sisemesside külastamiseks ja nendel osalemiseks ning eksportturgudele suunatud turundustegevusteks.

 "Toetussumma alammäär on 1000 eurot ja ülemmäär 5000 eurot taotleja kohta kalendriaastas," sõnas Pärnu linna ettevõtluse arengu peaspetsialist Aare Raev. Taotluse eelarves peab olema näidatud omafinantseering, mis moodustab vähemalt 30% projekti kogumahust. Projekt tuleb ellu viia 12 kuu jooksul alates toetuse eraldamise otsusest.

"Toetussumma alammäär on 1000 eurot ja ülemmäär 5000 eurot taotleja kohta kalendriaastas." Aare Raev.

Toetuste eraldamise otsustab ekspertkomisjoni ettepanekul linnavalitsus hiljemalt 17. juuliks ning see makstakse välja pärast projektitegevuste elluviimist.

Pärnu Linnavalitsus on ettevõtlustoetust pakkunud alates 2012. aasta sügisest.

Lisainformatsioon ning taotluse vorm on kättesaadavad Pärnu linna veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles