Kadunud katuse segadus jätkub rebasefarmis

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru rebasefarmi söödahoonest on järel vaid kivihunnikud. Katusel olnud tõrvapapp viidi väidetavalt prügilasse, kuid Paikrel puudub selle kohta info – segadust on palju.
Audru rebasefarmi söödahoonest on järel vaid kivihunnikud. Katusel olnud tõrvapapp viidi väidetavalt prügilasse, kuid Paikrel puudub selle kohta info – segadust on palju. Foto: Mailiis Ollino

Aprillis kirjutas Pärnu Postimees, et masinatehase lammutusest tekkinud katusematerjali on laekunud prügilasse kahtlaselt vähe. Kontrollides Audru rebasefarmi majade lammutamist, ilmnes sama müsteerium sealgi.

Ühel paljudest Audru rebasefarmi kruntidest on vaid hunnikusse kuhjatud betoon: suur, 3500ruutmeetrine omaaegne söödahoone on maatasa lõhutud.

Tööde eel koostatud projektist ilmneb, et seal varem seisnud hoone katusel oli üle 3000 ruutmeetri tõrvapappi. Seda loetakse ohtlikuks jäätmeks, mis tuleb viia prügilasse sordituna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles