Jalgpallifestival toob Pärnusse 3000 vutinoort

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaalaste au hoiavad kõrgel Pärnu jalgpalliklubi (pildil valges), Vapruse, Kalevi ja Vändra poisid-tüdrukud.
Pärnumaalaste au hoiavad kõrgel Pärnu jalgpalliklubi (pildil valges), Vapruse, Kalevi ja Vändra poisid-tüdrukud. Foto: Urmas Luik

Kolm tuhat last, 189 tiimi, lugematu hulk lapsevanemaid ja sõpru, üks jalgpalliturniir ja suvepealinn – tänasest pühapäevani kihab Pärnu noortest vutimängijatest, kes võtavad mõõtu 15. noorteturniiril Pärnu Summer Cup.

Turniiri peakorraldaja Karl Palatu sõnutsi on kõik valmis ja suvepealinna jalgpallifestival võib alata. “Veel eile niitsime staadionidel muru ja tõmbasime mänguväljakutele jooned,” täpsustas ta.

Kui mullu osales noorteturniiril 177 võistkonda, läheb tänavu võistlustulle 189 tiimi. Peale Eesti meeskondade saabub suvepealinna külalisi piiri tagant: Lätist, Leedust, Poolast, Venemaalt ja Soomest. Põhjanaabreid tuleb välismaalastest enim, koguni 54 võistkonna jagu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles