Naistele raha kogunud maratoonar vallutab järgmiseks džungli

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Morrison (paremal)andis esmaspäeval Pärnu naiste tugikeskusele pidulikult üle Sahara kõrbemaratoniga kogutud 2000 eurot.
Ingrid Morrison (paremal)andis esmaspäeval Pärnu naiste tugikeskusele pidulikult üle Sahara kõrbemaratoniga kogutud 2000 eurot. Foto: Urmas Luik

Alles esmaspäeval andis Austraalias elav eestlanna Ingrid Morrison Pärnu naiste tugikeskusele üle 2000 eurot, mille ta kogus aprillis Sahara kõrbes maratoni joostes, ent juba valmistub maratoonar järgmiseks raskeks katsumuseks, mis viib ta nädalaks Fidži saarele džunglisse.

Kaks kuud pärast Sahara kõrbes 257 kilomeetri läbimist Morrison ei jooksnud, sest seitse päeva kestnud teekonna käigus rebestas ta kolm lihast ja viga sai varbakõõlus. Suur varvas ei liigu siiani. Nüüd Eestit külastades on Morrison igal teisel päeval taas sportinud.

Visa naine tühistas vigastuse tõttu paar pikemat jooksu, kuid juba ootavad ees Melbourne’i maraton oktoobris ja Fidži saare džunglijooks tuleva aasta aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles