Kilingi-Nõmmes selgus parim leivaküpsetaja ja veinimeister

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme linnapäeval korraldas OÜ Saarde Kommunaal õnneloosi, võite jagas juhataja Morten Aasaroht.
Kilingi-Nõmme linnapäeval korraldas OÜ Saarde Kommunaal õnneloosi, võite jagas juhataja Morten Aasaroht. Foto: Silvia Paluoja

Kilingi-Nõmme 16. linnapäevadel pakkus pinget kaks konkurssi, millel selgus parim leivaküpsetaja ja veinimeister. Üritus ise erines eelnevatest, sest oma esitluskohaga oli väljas mitu vallaettevõtet, nende hulgas OÜ Saarde Kommunaal ja RMK Marana taimla, millele lisas ligitõmbavust lõõtsamees Ain Paal.

Koduleivakonkursile tõid kuus osalejat üheksa leiba ja kuus karaskit. Rahvažürii antud häälte järgi olid võitjad singi-sibula leib, mille küpsetas Kunnar Kiis, ja singikarask, mille küpsetas Pille Kadak.

“Küpsetisi sai maitsta ning tulemust mõjutas ilmselt see, et mõlemas tootes oli sink, nii et teise maitse võlu võrreldes tavalise leiva või karaskiga,” rääkis žürii esinaine Saima Tõigast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles